SYSTRA ER ET STED FOR DIG, DER ER PASSIONERET OMKRING DIT FAGLIGE FELT, OG SOM ØNSKER AT INDGÅ I ET SPÆNDENDE OG GIVENDE SAMARBEJDE OM SAMFUNDSVIGTIGE PROJEKTER

Som infrastrukturrådgiver favner vi alt fra planlægning, projektering og udførelse af baner, veje og stier, metro og letbane. Derudover arbejder vi med transmission og distribution af energi, håndtering af regn- og spildevand og klimatilpasning. På it-siden arbejder vi med udvikling, drift og vedligehold af en lang række it-løsninger.

I Danmark er vi 350 rådgivere, projektledere og specialister. Dertil har vi et stærkt internation samarbejde og fagligt netværk med kolleger fra de øvrige dele af SYSTRA-koncernen – det kalder vi i SYSTRA for ‘Connected teams’.

Vi sætter faglighed højt og vores passion for vores felt er med til at gøre os til en stærk samarbejdspartner for vores kunder og partnere.

I SYSTRA kombinerer vi det bedste af stort og småt. Vores styrke er, at vi arbejder i effektive teams med støtte fra førende eksperter fra hele verden. Det giver et varieret arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Samtidig bliver du klædt på til arbejde med nogle af verdens førende eksperter både i Danmark og i udlandet. Vi er nu i en meget ekspansiv fase, hvilket betyder, at du som ansat i SYSTRA kan være med til at forme forretningen.

I SYSTRA bliver du del af et fællesskab af mange forskellige fagligheder

Lotte Lind Larsen, Seniorrådgiver, Spor & Landmåling

Som fagleder arbejder jeg med teams på tværs af landet. Tæt dagligt samarbejde og gode redskaber gør det nemt – selvom jeg er i Aarhus og andre i fx Ørestad

Mads Flintrup, Projektchef, Broer & Konstruktioner

Jeg kombinerer min rolle som projektchef på spændende projekter med at skabe nye muligheder for SYSTRA gennem mit netværk – det passer godt for mig

Rasmus Svith, Afdelingschef, Veje & Motorveje

På vejområdet arbejder vi typisk med anlæg af veje, byrum og bygge-modninger. Vi oplever stor efterspørgsel, så vi vil gerne have flere dygtige kolleger

Andreas Valgreen, Rådgiver, Power

Samarbejde på tværs af fag fungerer godt i SYSTRA. Jeg opbygger typisk relationer i projekterne, men også i sociale sammenhæng, fx fredagsbar og brætspilaftener

Marco Tecedor, BIM manager, GIS & Digital

Det er skønt at bidrage til at realisere arbejdsgange og give kunderne bedre produkter ved at bruge vores eksisterende data til fx at give bedre projekteringsgrundlag

Vil du være en del af SYSTRA?
Klik på linket nedenfor for at se alle ledige jobs. Eller søg uopfordret
Kontakter i SYSTRA
Rasmus Svith, Afdelingschef, Veje & Motorveje
Lisa Storetved, Projektleder, Projektledelse
Andreas Valgreen, Rådgiver, Power
Marco Tecedor, BIM manager, GIS & Digital

Få Indflydelse på rammerne for dit arbejdsliv

Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved ansvarlighed, en høj grad af fleksibilitet og samarbejde mellem vidt forskellige, fagligt dygtige og støttende kolleger.

Hos SYSTRA får indflydelse på egne opgaver. På de løbende møder med din leder, får du mulighed for en dialog om dine ønsker til nuværende og kommende opgaver. Det handler både om dit daglige arbejde, men også om din udvikling i opgaverne, jobbet og fremtidige karrieremuligheder.

Vi udvikler vores arbejdsplads ud fra en forståelse af, at vi alle er hele mennesker med hver vores behov, udviklingsønsker og præferencer. Derfor handler fleksibilitet i SYSTRA om at give indflydelse på rammerne for vores arbejdsliv. For arbejdspladsen betyder det fleksible rammer for arbejdstid, arbejdssted (fx hjemmearbejde), lønpakke og kontorpladser.

I SYSTRA udvikler vi vores arbejdsplads ud fra forståelsen af, at vi alle er hele mennesker med hver vores behov og præferencer. Derfor handler fleksibilitet i SYSTRA om at give indflydelse på rammerne for vores arbejdsliv.

Annelise Zidi, HR-direktør

I SYSTRA får du også…

Udover et stærkt fagligt fællesskab og fleksible rammer tilbyder vi også andre gode ansættelsesvilkår, fx:

 • Gode barselsvilkår til både mødre og fædre
 • Omsorgsdage til forældre med børn under 7 år
 • Fleksibel pensionsordning
 • Betalt pension under barsel i dagpengeperioden
 • Seniorordning
 • Tilskud til internet hjemme
 • Telefon med adgang til fritale i Danmark og en lang række lande
 • Bruttolønsordninger til fx aviser, massage, sundhedsforsikringer mv.
 • Frokostordninger
 • Sociale arrangementer, som sommerfest, julefrokost, fredagsbar
 • Mulighed for deltagelse i studieture
 • Automatisk medlemsskab af vores personaleforening og idrætsforening som fx tilbyder brætspilsaftener, kulturelle tilbud, rideture, mm.
 • På nogle lokationer er der adgang til træningsrum og fx yogaundervisning
 • Adgang til en lang række af rabatordninger
EN VErden af muligheder
Ræk ud – alle vores kanaler er åbne