‘a signature team for transportation solutions’

I SYSTRA betyder det ‘at være et signature team’, at vi er med på komplekse infrastrukturprojekter, som har en reel indflydelse på fremtidens mobilitet. Det handler om at være en attraktiv samarbejdspartner og leverandør, når kunder og partnere søger eksperter, som ikke kun er fagligt dygtige, men som også formår at tænke bæredygtigt, intelligent og innovativt i løsningen af projekterne.

Eva Rindom, administrerende direktør, SYSTRA Danmark A/S

Vores Værdier

EXCELLENCE

For os er ‘excellence’ ikke kun et mål, men også en måde at arbejde på. Vores kunder er ambitiøse og stiller høje krav, og de stoler på, at vi udvikler og leverer avancerede tekniske og ingeniørmæssige løsninger – med fokus på sikkerhed, ydeevne og bæredygtighed.

CONNECTED TEAMS

Vi opnår de bedste resultater gennem teamwork. Vi forbinder og koordinerer vores tværfaglige teams for at løse komplekse udfordringer. Ved at gå ud over kulturelle og tekniske forskelle, skaber vi teams, der arbejder sammen om et fælles mål og hvor hver enkeltpersons ekspertise eller talent bidrager til vores samlede succes.

BOLD LEADERSHIP

Vi forudser og imødekommer forandringer. Vores projekter har indvirkning på udviklingen af vores samfund. Baseret på vores evne til at tænke innovativt, og vores ekspertise inden for projektledelse, finder vi løsninger og leverer den nødvendige ledelse for at implementere forandringer. Vores opgave er at overveje, designe og forestille os morgendagens infrastruktur.

Se mere i videoen ‘SYStra keeps the world moving’