ER RÅDGIVERBRANCHEN NOGET FOR DIG? I SYSTRA BLIVER DU DEL AF ET STORT OG SPÆNDENDE FAGLIGT MILJØ, HVOR DU KAN GRO.

Confidence moves the world

SYSTRA er rådgivende ingeniører. Vi planlægger og projekterer broer, veje og stier, baner, letbaner, metroer og energiforsyning. Vi laver IT-udvikling og arbejder med håndtering af vand og klimatilpasning. Hos os er sikkerhed og bæredygtighed vigtige elementer i de projekter, vi løser.

Som studerende i SYSTRA ser du med til at sikre, at du og alle andre nemt kan bevæge sig fra et sted til et andet. De projekter vi løser er rygraden og hjertet i et velfungerende og dynamisk samfund.

Praktik, studieprojekt eller på udkig efter et studiejob?

Som arbejdsgiver, praktiksted eller som samarbejdspartner på dit studieprojekt, kan vi tilbyde dig faglig sparring, ansvar og støttende kolleger, der gerne deler ud af deres erfaringer og tager imod dine input. Her bliver du del af en stor, dynamisk virksomhed med karrieremuligheder, der også kan række ud over landets grænser.

Uanset om du leder efter dit første job, en praktikplads, et studiejob eller en samarbejdspartner til dit afgangsprojekt, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ansøg uopfordret eller send os en email, hvor du beskriver det emne, du gerne vil skrive afgangsprojekt om i samarbejde med SYSTRA.

Mød os på uddannelsesmesser

Vi deltager på uddannelsesmesser, som:

  • DSE messen på DTU i Lyngby
  • Company Dating på Via College i Horsens
  • Praktikmatch på Navitas i Aarhus

I systra er du en del af det sociale sammenhold

I SYSTRA får du også mulighed for at deltage i vores arrangementer og adgang til vores medarbejderfordele:

  • Fredagsbar
  • Julefrokost
  • Sommerfest
  • Personaleforening med fx brætspilsaftener, kulturelle tilbud, rideture, mm.
  • Adgang til træningsrum og fx yogaundervisning
  • Adgang til en lang række af rabatordninger

SYSTRA er aktiv del af Engineer the future – flere ind i STem-fagene

Vi har været en aktiv del af initiativet Engineer the Future gennem mange år. Initiativets formål er at få flere unge til at vælge STEM-fag i deres valg af uddannelse. Vi deltager i kampagner, der sætter fokus på initiativet. Vores kolleger er del af ‘Book en ekspert’, hvor folkeskoler og gymnasier kan invitere vores eksperter ind til et par timer med fokus på det arbejde, man fx udfører som ingeniør i SYSTRA – og her fortæller vi blandt andet om, hvad arbejdet bidrager til i samfundet og hverdagen. Ved Science Cup-konkurrencen inviterede vi en deltagende gymnasieklasse til en halvdagsworkshop, som inspiration til det projekt, de skulle arbejde med og præsentere i konkurrencen.