15 marts 2024
Vi er glade for at kunne fortælle, at vi fra 1. april får ny direktør for vores nye forretningsområde Civils. Valget er faldet på 47-årige Frederik Wagner, som hidtil har været afdelingschef for fagområdet Broer og Konstruktioner i SYSTRA.

Frederik bliver pr. 1. april ansvarlig for den videre udvikling af forretningsområdet som dækker rådgiverydelser inden for broer og konstruktioner, veje og motorveje samt miljø og vand. Frederik har været ansat i SYSTRA i 10 år og har gennem årene haft en vigtig rolle i at gøre SYSTRA til en væsentlig spiller inden for broer, konstruktioner og geoteknik.

Med direktørrollen udvides Frederiks ansvar for udviklingen i SYSTRA til også at dække vej-, miljø- og vandområdet.

Der sker enormt meget på især vej- og vandmarkedet, hvor der åbner sig mange nye muligheder i markedet, så jeg ser frem til at udvikle vores forretning i SYSTRA endnu mere på de områder, samtidig med at vi fastholder vores konkurrenceevne inden for vores andre forretningsområder

Frederik Wagner, direktør i Civils fra 1. april 2024

Frederik har i sin tid i SYSTRA været projektansvarlig for bl.a. Vejdirektoratets bropakker med fx Vejlefjordbroen og Hylkedalbroen samt en række større kommunale projekter.

Frederik kender forretningen, kollegaerne og kunderne godt og har gennem sine 10 år i SYSTRA vist, at han har mange gode tanker og idéer til, hvordan vi fortsætter vores udvikling i markedet og skaber værdi i vores projekter. Det er derfor et naturligt skridt, at Frederik nu skal lede Civilsområdet.

Eva Rindom, administrerende direktør i SYSTRA Danmark

Frederik Wagner

  • 47 år
  • Bosat i Horsens.
  • Frederik startede i SYSTRA Danmark for 10 år siden, som afdelingschef for Broer og Konstruktioner. Før han kom til SYSTRA var Frederik ansat som projektleder i COWI i 11 år. Frederiks første år efter endt uddannelse som ingeniør i 2000, var som anlægsingeniør i Midtconsult.
  • Civilingeniør fra Aalborg Universitet, 2003
  • Diplomingeniør, Ingeniørhøjskolen, Odense Teknikum, 2000

Seneste nyheder

Gå ikke glip af noget - følg os på vores sociale medier