13 september 2023
På baggrund af sin ekstraordinære indsats som projektleder inden for spor og anlæg og sit potentiale som en af fremtidens ledere indenfor branchen, blev Jyothsna Amrith hædret ved FIDIC Global Infrastructure Conference i Singapore.

En ung ingeniør med stort potentiale

Prisen FIDIC Future Leadership Award går til en ung ingeniør, der har gjort en ekstraordinær indsats og har potentiale som en af fremtidens ledere inden for branchen.

Talent og nytænkning er vigtig for at udvikle vores branche, og hvor er det dejligt, når vi gennem Foreningen af Rådgivende Ingeniører har mulighed for at fejre og hædre nogle af vores dygtige unge ingeniører. I SYSTRA Danmark er vi utrolig stolte over at Jyothsna har vundet FIDIC Future Leadership Award – det er helt fantastisk og fortjent – Et kæmpe tillykke Jyothsna!

Eva Rindom, Adm. direktør i SYSTRA Danmark

International karriere i en ung alder

Jyothsna er projektleder og specialist inden for skinneprojekter. Hun begyndte sin karriere i SYSTRA (dengang Atkins) i Indien i 2011 og har siden da taget rejsen til kontoret i England, inden hun blev ansat i Danmark, hvorfra hun er udlånt til kontoret i Norge i forbindelse med sit arbejde med udbygningen af bybanen i Bergen.

Det prisbelønnede og innovative projekt Bybanen er en offentlig transportnetværksløsning i Bergen, der fungerer som rygrad i det offentlige transportsystem. Udover letbanen involverer projektet også byudvikling- og planlægning.

Jyothsna har spillet en central rolle i projektet og har blandt andet haft ansvar for at udvikle en baneløsning, der både tilgodeser passagerernes komfort, stabil drift og bæredygtighed. Projektet indebar flere innovative løsninger som fx at integrere flere sportyper i byens og landskabets naturlige omgivelser og flytte 200 træer i stedet for at fælde dem.

Kontaktflade mellem Indien og Danmark

Jyothsna bliver af kolleger og samarbejdspartnere rost for sine stærke kommunikations- og samarbejdsevner. Hun har i flere år fungeret som kontaktflade mellem kontoret i Indien og i Danmark – en vigtig rolle, som har haft afgørende betydning i udviklingen af samarbejdet mellem de to kontorer.

I SYSTRA er vi ikke i tvivl om, at Jyothsna vil levere fremragende resultater i fremtiden, uanset om hun vælger at fortsætte sin udvikling inden for projektledelse og rådgivning, eller om hun kaster sig over organisationsledelse.

Seneste nyheder

Gå ikke glip af noget - følg os på vores sociale medier