Respektfull overfor enkeltpersoners rettigheter og personvern, forplikter SYSTRA seg til å behandle dine personopplysninger med omhu, i samsvar med gjeldende regler, spesielt den generelle personvernforordningen (GDPR) vedtatt av Den europeiske union. 
Nedenfor finner du informasjon om behandlingen utført av SYSTRA gjennom sitt nettsted www.systra.com og rettighetene du har med hensyn til dine personopplysninger. 

HVA BRUKES DINE PERSONOPPLYSNINGER TIL?

 Dine personopplysninger behandles av SYSTRA for å: 

 1. La deg kontakte SYSTRA (kontaktskjema eller medieplass) 
 2. Forbedre navigasjonen på www.systra.com ved å bruke « informasjonskapsler »

Informasjon om behandlingen av dine personopplysninger som er nødvendig for å søke jobb hos SYSTRA er tilgjengelig på nettsiden: https://jobs.systra.com/ 

HVEM BEHANDLER DINE PERSONOPPLYSNINGER? 

Dine data behandles av SYSTRA, som behandlingsansvarlig. Dataene hostes av Data Campus. 

HVILKE KATEGORIER AV DATA BEHANDLES? 

 • Vedrørende kontaktskjemaet/media space (mediaplassen): navn, fornavn, telefonnummer, e-postadresse, stilling, selskap eller medieorganisasjon, meldingsemne og innhold. 
 • Informasjonskapsler : 
  • Navn: pll_language 
   Funksjon: Språkvalgshåndtering.
   Lengde: 1 år 
  • Navn: wordpress_test_cookie 
   Funksjon: Test om nettleseren godkjenner informasjonskapsler eller ikke. 
   Lengde: Session 

PÅ HVILKET JURIDISK GRUNNLAG?

Bruken av informasjonskapsler og datainnsamling knyttet til kontaktskjemaet og medieplassen er basert på ditt samtykke. 

HVEM ER MOTTAKERNE AV DINE DATA? 

Kommunikasjonsavdelingen og IT-avdelingen til SYSTRA kan få tilgang til dataene dine. Innholdet i meldingen du sender gjennom kontaktskjemaet vil bli overført til den relevante avdelingen. Siden en slik avdeling kan befinne seg utenfor Den europeiske unionens territorium, vil ditt samtykke til en slik overføring bli forespurt. 
Dine data vil ikke bli overført eller fått tilgang til utenfor SYSTRA-gruppen, bortsett fra Data Campus (vertsselskap) og i tilfelle forespørsel fra en offentlig eller rettslig myndighet. 

HVOR LENGE LAGRES DINE PERSONOPPLYSNINGER? 

SYSTRA lagrer dataene dine bare for den tiden som er nødvendig for å oppnå formålene de behandles for, og for den tiden som er fastsatt av gjeldende lovmessige krav. Varigheten av lagringen av informasjonskapsler er nevnt i punkt 3 ovenfor. Dataene knyttet til kontaktskjemaet/medieplassen lagres i 3 år fra siste kontakt med den berørte personen. 

HVOR LAGRES DINE DATA? 

Dine data lagres i Frankrike, av Data Campus, et vertsselskap. 

HVA ER DINE FORPLIKTELSER ANGÅENDE DINE DATA?

SYSTRA forplikter seg til å bare samle inn personopplysninger som er nødvendige og proporsjonale med formålene nevnt i punkt 1 ovenfor. For å sikre beskyttelsen av dataene dine, bruker SYSTRA tekniske og organisatoriske tiltak for å garantere sikkerheten og fortroligheten til dine personopplysninger. SYSTRA har utnevnt en databeskyttelsesansvarlig (DPO) for å overvåke gjennomføringen av disse tiltakene. Data behandles på en gjennomsiktig måte av SYSTRA og er registrert i SYSTRAs register over behandlingsaktiviteter. 
For å konsultere dette registeret, eller for spørsmål angående dine personopplysninger, vennligst kontakt SYSTRAs DPO: personaldata@systra.com. 

HVA ER DINE RETTIGHETER ANGÅENDE DINE PERSONOPPLYSNINGER? 

Du har rett til å få tilgang til dine personopplysninger og til å rette opp opplysninger som er unøyaktige. I de tilfellene som er fastsatt ved lov, har du også rett til sletting, retten til dataportabilitet, retten til å protestere og retten til begrensning av behandling. Siden behandlingen av data knyttet til kontaktskjema/medieplass og informasjonskapsler er basert på ditt samtykke, kan du velge å trekke tilbake ditt samtykke når som helst. 
For mer informasjon eller for å utøve dine rettigheter, vennligst kontakt SYSTRAs DPO: personaldata@systra.com. 
Du har også rett til å klage til den kompetente tilsynsmyndigheten (se https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en). 
 
Dine personverninnstillinger : 
[matomo_opt_out language=en]